ikona adresy Dvořákova 37, Plzeň - Bory ikona telefonu +420 776 273 309 ikona emailu janablahova74@seznam.cz
Vaše osobní údaje zpracováváme pouze pro kontakt s Vámi, nedáváme žádné třetí straně.

← zpět

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

INFORMACE

Používáním našich webových stránek nám svěřujete své osobní údaje. Na této stránce uvádíme, jaké informace shromažďujeme a pravidla jak je používáme.

Provozovatel: Jana Bláhová, se sídlem Dvořákova 37, 301 00 Plzeň – Bory, Česká republika, IČO: 648 780 58, IČP: 1011500515, shromažďuje následující osobní údaje:

  • osobní údaje, které nám poskytnete v rámci našeho “Kontaktního formuláře”
  • soubory cookies

Jak používáme shromažďované osobní údaje


ZPRACOVÁNÍ KONTAKTNÍHO FORMULÁŘE

Osobní údaje, které nám poskytnete prostřednictvím našeho formuláře, budou použity výhradně pro účely, pro které byly určeny, a to výhradně pro potřeby zpětného kontaktování se s vámi.

JAK ODVOLAT SOUHLAS

Vaše osobní údaje zpracováváme na základě vašeho souhlasu, který můžete kdykoliv odvolat zasláním emailu s tímto odvoláním.

COOKIES

Cookies jsou malé textové soubory, které se ukládají do paměti prohlížeče a obsahují údaje o návštěvě webové stránky. Tyto soubory jsou anonymní a obsahují údaje, jakými jsou jazyk, prohlížeč a další nastavení při zobrazení stránky. Cookies, které váš prohlížeč odesílá k nám, slouží k analyzování chování uživatelů na našich webových stránkách a na zlepšení a zjednodušení jejich použitelnosti.

PRÁVA DOTČENÉ OSOBY

Každá osoba, která nám poskytla osobní údaje (dotčená osoba) má právo od nás požadovat přístup ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu nebo vymazání nebo omezení zpracovávání, právo namítat proti zpracování, právo na přenositelnost údajů a právo podat stížnost orgánu dozoru, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů České republiky.

← zpět

© Copyright 2020, created by www.creactio.cz   administrace